Allerlei beelden en gevoel van dingen die niet kloppen, dingen die niet recht zijn, die gekarteld of bot zijn. Dit duurde een minuutje en toe zat ik ineens ergens in mijzelf waar alles licht is. Het blijft dynamisch om mij heen en het lijkt wel alsof ik niet meer bij al die rare bewegingen om mij heen kan. Normaal gesproken ga ik erin mee en neem ik het serieus, maar het lijkt erop dat ik die mogelijkheid niet meer heb. Het is alsof ik er geen relatie meer mee heb.
Het is alsof er een ruimte achterin me komt, achter het licht waar ik me in bevond, is er een ruimte van een nog lichter licht. En dit voel ik ter hoogte van mijn stuitje-buik-solar-plexus-hart. En het is alsof niets meer in de weg zit. Ik sta helemaal los van wat voor negativiteit waar ik me normaal in bevind. Het is alsof je volledig uit je negativiteit wordt gehaald. Het is een heerlijk licht en blij gevoel, een gevoel waar je eeuwig in kan blijven zitten. Je maakt je nergens meer zorgen over, het maakt niet uit hoe je iets doet -of wat je hebt gedaan-, het maakt niet uit wie je bent of wat je bent, alles is helemaal OK ☺. Echte positiviteit.

Ga direct naar de voelgel The only way is up