Ik voel mijn hart, en die groeit en groeit. En het is alsof ik uit mijn dagelijks manier van mechanisch functioneren wordt getild en er vindt een soort van reorganisatie plaats. Ik word licht en blij. En er is een vertrouwen in de toekomst. Een alles-komt-goed gevoel, een gevoel van ondersteuning, en een gevoel van kracht en stabiliteit en een overzicht, een overzicht van de toekomst. Maar hiernaast komt er ook een soort verdriet omhoog, een verdriet dat te maken lijkt te hebben dat je niet bent zoals je nu leeft.
Dat je een leugen leeft. Mijn hart en solar plexus openen zich omhoog. Het gaat hoger en hoger en ik voel/zie een bepaald licht van een nieuwe kwaliteit. Het verdriet dat ik voelde werd steeds sterker en ging gepaard met een verstarring, die beiden steeds sterker werden. En langzaam ging het omhoog, het was alsof je een brok in je keel hebt, maar dan in heel je lichaam die langzaam omhoog kwam, maar na een tijdje was het opgelost en was het weg. Ik voelde een bevrijding.

Ga naar de voelgel Ganesh